23 Following
lazaroduffy

lazaroduffy

Corliss Brown Motor Co Group Forge rum , maskinrum , pannrum , verkstad ånga och gasmotorer

Corliss Brown Motor Co Group Forge rum , maskinrum , pannrum , verkstad ånga och gasmotorer

Den bifogade ritningar tarjoavatpuitteet planen och förhöjningar av den nya produktionsanläggningen i brunt Corliss Engine Cokaupat ligger Corliss , WI , onpääradanChicago , Milwaukee 8 . St Paul Ry , och ca 23 miles söder om Milwaukee . Verkstad och gjuteri konstruktion går norr och söder , verkstaden onlänsipuolellavalimo , med ett avstånd på 65 meter mellan . Det oliyhtiön ändamål , systemet , jossakorkealuokkaisia ​​? Engine arbetet med att göra en liten kostnad för produktion design , och detta mål med stor uppmärksamhet på detaljer , och organisationen byggnad , och även vilken typ av jatyökaluja .

Anläggningen ligger på ett avstånd från de andra byggnaderna , så att ljusförhållandena är nästan perfekt .

Verkstad och gjuteri är av stål med tegelväggar . Mönster butik och mönster lagerbyggnad , kontor , smed - pannan och maskinrum skall också göras av tegel .

Viitatenyleissuunnitelma , bör det noteras att de råvaror som tackjärn , koks , gjutsand , etc. , är tuomaitäpuolellavalimonsivuraide och jaetaanasianmukaisesti lagringsbehållare . Mellan denna byggnad jaValimo onjärjestelmä smalspåriga järnvägen , som erbjuder en råvara i rätt paikassavalimossa .

Sijaitsevatitäpuolella japohjoispäässävalimo kupoler, så att kunvalimo laajennetaankupolit är praktiskt taget i mitten av fördelningen .

Det on45 - fot brygga på den andra sidan av gjuteriet , där 15 - är utrustad med ett tons kranar , lyfta en klar 18 meter under kroken . Denna flygel av användningen av lätta och medeltunga årskurs gjutgods . Mest osavalimo onsiipien spännvidd på 70 meter och är utrustad med två 30 - tons elektriska kranar är utrustade med extra lyftkapacitet på 5 ton . De har en klar hiss 28 meter under kroken . Foundry har inte meter bred och 325 meter lång .

Mönster butik och mönster förrådsbyggnad vid södra änden av gjuteriet , och 110 meter lång och 80 meter bred . På bottenvåningen används för lagring av stora och tunga modellen . Den andra berättelsen är en modell butik , jakolmas och fjärde historier är lagringsmediet och små mönster . För att underlätta för bearbetning av färdiga mönster onalusta under kranarna , så att handeln mönster mönster kan överföras till detta system , där de används för att behandla avancerade gjuteri kranar . För att underlätta för hantering av tunga kranar mönster lämplig förvaring tillhandahålls .

Mellan Foundry jatyöpaja ontilaa 65 meter , detta rum palvelee30 tons elektrisk kran som löper längs hela byggnaden och även går på järnväg . Detta läge används för att lagra flaskor , javalmiin produkt , kan det vara nödvändigt att hålla bollen .

Närhelst det är nödvändigt att få till den färdiga produkten , är den gjord genom att lägga till en sista bil söder om verkstaden sparas , kör bilen på gården kranen , vilket noutaatyö och spara den till någon del av utrymmet mellan byggnaderna . när

Leverans krävs endast behöver poimiapalaset och ladda upp dem till de bilar som är att svänga kranen .

Corliss Brown Motor Co Group Forge rum , maskinrum , pannrum , verkstad ånga och gasmotorer

 

Källa artikel :

http://www.shelfari.com/groups/104221/about

http://archive.org/search.php?query=mediatype%3Amovies%20AND%20subject%3A%22Brown%20Corliss%20Engine%20Co%20Group%20Forge%20Room%22

http://www.dailymotion.com/video/x14n6st_brown-corliss-engine-co-group-forge-room_news

http://www.wattpad.com/25322267-brown-corliss-engine-co-group-forge-room?d=ud#.UjZHftJHIlA

http://www.calameo.com/groups/6685

http://online.wsj.com/community/groups/corliss-brown-motor-co-group-forge-2070/topics/corliss-brown-motor-co-group